Egészségmegőrzés

Teljes Megtisztulás

Szeretnétek tudni, miért jelenik meg a terhesség alatt nagyon sok nőnél a hajhullás, terhességi csíkok, fog(ak) elvesztése, pattanások, aranyeres csomók? Ennek nem kellene törvényszerűen így lennie!
S vajon miért kopaszodnak fiatalon a férfiak? Miért (szinte!) csak a nőket érinti a cellulitisz problémája? Tudjátok, hogy az elsavasodás milyen betegségeket okoz? Peter Jentschura és Josef Lohkapmper Teljes Megtisztulás - A méregtelenítés kézikönyve alapján, új sorozatot indítok, mely alapján betekintést nyerhettek a könyvbe!

Cellulitisz - a szervezetünk parkolóhelyei

A női szervezet visszatartja a savakat, majd a menstruáció során megszabadul tőlük. Mindazon savak és mérgek, amelyeket a vér, a nyirok, a sejtfolyadék, a méhnyálkahártya már nem képes elraktározni, közömbösítődnek, majd savak formájában lerakódnak a csípőn, a combokon és a felkaron - vagyis szervezetünk "parkolóhelyein".

Várandósság lelki megközelítésből - 3. rész

A mai várandós anyának nem csak a fogamzásgátlóval és az élvezeti cikkekkel kell csínján bánnia, hanem gondolnia kell a környezeti mérgező hatásokra, a fogászati anyagokban található mérgekre, valamint arra, amit a napjainkban "divatos kifejezéssel", csak stressznek hívunk.

Várandósság - 2. rész

"A babák okosabbak a tudósoknál, megvan a maguk tapasztalata. Tudják jól, hogy régebben a magzatvíz tiszta és jó illatú folyadék volt, s nem undorodtak volna attól sem, hogy az arcukra kenjék. Néhány évtizeddel ezelőtt, még olyan jó illatuk volt a kisbabáknak, hogy az ember legszívesebben egész nap csak szagolgatta volna őket. Manapság azonban úgyszolván csatornalében tengődik a magzat. A magzatvíz zavaros és bűzös - a bábák alig bírják kipucolni belőle az újszülött babát." - részlet a könyvből.

Várandósság - hogy ne csak gyönyörű, hanem egészséges kismama is lehess! 1. rész

Normális esetben egy nő, sohasem annyira egészséges, mint mikor gyermeket vár! Nem törvényszerű, hogy a várandósság a nő számára a "szépsége elvesztését" jelentse. S, hogy mit értek szépség elvesztése alatt? Sajnos nagyon sok kismamát érintő probléma például a visszeresedés, terhességi csíkok megjelenése, hajhullás, fogak elvesztése, pattanások és aranyeres csomók! Ha ezeket szeretnéd elkerülni, és Te is az egészséges kismamák táborát szeretnéd erősíteni, tarts velem a következő cikkben!
Facebook
Idézet

"Az indiánok másképp élnek a világban. Menedéküket élő fák alkotják, s csak annyit vesznek el a természettől, amennyire szükségük van, aztán továbbmennek, és hagyják, hogy a föld magához térjen."

Celia Rees

 

 

 

Elérhetőség