Hírek

Elindult a Szépségápolás, azon belül pedig Egészségmegőrzés rovatunk!

Szeretnétek tudni, miért jelenik meg a terhesség alatt nagyon sok nőnél a hajhullás, terhességi csíkok, fog(ak) elvesztése, pattanások, aranyeres csomók? Ennek nem kellene törvényszerűen így lennie!
S vajon miért kopaszodnak fiatalon a férfiak? Miért (szinte!) csak a nőket érinti a cellulitisz problémája? Tudjátok, hogy az elsavasodás milyen betegségeket okoz? Peter Jentschura és Josef Lohkapmper Teljes Megtisztulás - A méregtelenítés kézikönyve alapján, új sorozatot indítok, mely alapján betekintést nyerhettek a könyvbe!

A könyv szerint azért jöttünk emberként e világra, hogy hogy a Földön megélhessük az anyag és a szellem egységét. Ez az élmény rendkívüli élvezetet jelenthet, ám ezután évtizedes gyötrelmek következnek, amelyek annál fájdalmasabbak, minél jobban elhanyagoltuk korábban testünket. 

A könyv különleges, titkos tippeket kínál az egészség megőrzéséhez, valamint szakértő tanácsokkal is szolgál a káros anyagok leggyorsabb kiürítéséhez. Hatékony módszereket ad a salaktalanítás elején megfigyelhető, átmeneti rosszabbodás elkerülésére.

Megdöbbentő ismeretekkel gazdagodhattok, s egészen más fényben látjátok majd szervezeteteket és embertársaitokat.

Én már kipróbáltam és alkalmazom is! Pozitív élménybeszámolókkal tarkított sorozatom, 1-1 cikk formájában lesz megtalálható ezen menüpont alatt!

 

 

 

Forrás: Peter Jentschura és Josef Lohkapmper Teljes Megtisztulás - A méregtelenítés kézikönyve

Facebook
Idézet

"Az indiánok másképp élnek a világban. Menedéküket élő fák alkotják, s csak annyit vesznek el a természettől, amennyire szükségük van, aztán továbbmennek, és hagyják, hogy a föld magához térjen."

Celia Rees

 

 

 

Elérhetőség